Concert de Fray Nacho 

El passat 13 de maig, va tenir lloc a l’església parroquial de Bellpuig un concert de Fray Nacho acompanyat pel seu guitarrista Alejandro. Ignacio Blasco va néixer a Castelló de la Plana l’any 1974, és religiós i actualment resideix a la comunitat mercedària de Lleida, on, d’entre d’altres tasques, és delegat diocesà de la pastoral penitenciària. Fins a dia d’avui ha publicat 5 discs amb les cançons que ha compost que es poden trobar a la pàgina web www.fraynacho.com

El concert va començar després de la Missa vespertina en la qual dues noies van rebre el sagrament de la Confirmació per mans de de Mons. Francesc Conesa, Bisbe de Solsona. Amb la seva veu, Fray Nacho, va fer entrar en un ambient de pregària al centenar de persones que van assistir al concert, entre els quals els joves que participaven a la trobada diocesana de joves “Route to God”. Doncs, el seu repertori expressà la història de recerca i encontre amb Déu.