Conferència sobre la nul·litat matrimonial  

Una vintena de persones van aplegar-se el passat dissabte 6 de maig a la rectoria de Bellpuig per participar a la Conferència Parroquial sobre la «Nul·litat matrimonial a l’Església», emmarcada dins l’Any Jubilar del Crist de Bormio.  

Els ponents, Mn. Vicent Benedito, Vicari Judicial, i la Sra. M. Rosa Cases, Notària Secretària, del Bisbat de Solsona, van explicar què és la nul·litat matrimonial i les diferències que hi ha amb el divorci civil. També van explicar els passos que implica el procés de nul·litat, així com les possibles causes –algunes psicològiques– que fan que un matrimoni sigui nul. Durant la xerrada es va fer menció del Codi de Dret Canònic vigent i dels canvis que va suposar  la Carta Apostòlica en forma de «Motu Proprio» que el Papa Francesc va publicar el 2015, Mitis Iudex Dominus Iesus.  

En tot moment els assistents van poder fer preguntes per resoldre dubtes o per conèixer més del tema.  

Les persones que vulguin iniciar un procés de nul·litat matrimonial o demanar més informació poden adreçar-se a la Sra. M. Rosa Cases, a través del telèfon 973.48.06.19 o del correu electrònic vicariajudicial@bisbatsolsona.cat